Uncategorized

Kirjoittajakutsu: UAS Journal 1/2017 – teemana digitaalinen oppiminen korkeakouluissa

Tervetuloa kirjoittamaan UAS Journal teemanumeroon 1/2017!
Teemanumeron aiheena on digitaalinen oppiminen korkeakouluissa.

Mikä on korkeakoulujen rooli digitaalisen todellisuuden edistäjänä?

Digitaalisuus ja digitaalinen oppiminen on ajankohtainen keskustelunaihe koulutuksen parissa. Mitä digitalisaatio tarkoittaa korkeakoulussa, mitkä ovat sen mahdollisuudet, haasteet tai rajoitteet? Mitä digitalisaatio tuo, ottako se jotain pois? Mitä digitalisaatio merkitsee opettajan, tutkijan tai opiskelijan näkökulmasta? Kriittiset pohdinnat, tulevaisuutta visioivat ja nykyistä tilannetta haastavat kirjoitukset ovat kaikki yhtä lailla kiinnostavia.
Näistä ja monista muista digitaalisuutta käsittelevistä aihepiireistä voi kirjoittaa esimerkiksi koulutuksen kehittämisen, opetuksen ja digitaalisten oppimisympäristöjen näkökulmasta. Myös erilaiset aihepiiriä lähestyvät tutkimus- ja hankeyhteistyön tulokset, ratkaisut ja mallit ovat tervetulleita.

Tekstit voivat olla muodoltaan asiantuntija-artikkeleita, puheenvuoroja, katsauksia, haastatteluja tai kirja-arviointeja. Toteutus voi olla myös esimerkiksi video. Verkkojulkaisua voivat tarjota ammattikorkeakoulujen henkilöstö, opiskelijat, tutkijat, kansainväliset yhteistyökumppanit sekä eri alojen asiantuntijat.Yhteiskirjoittaminen ja monialaisuus katsotaan eduksi. Voit kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Artikkelien pituus voi vaihdella 3000 merkistä 10 000 merkkiin. Tarkemmat kirjoittajaohjeet löydät täältä.

Lähetä tekstiehdotuksesi sähköpostitse teemanumeron toimittajille Markus Söderlundille tai Tiina Valkendorffille (markus.soderlund@humak.fi; tiina.valkendorff@humak.fi)  31.1.2017 mennessä. Palaute artikkeleista lähetetään kirjoittajille viimeistään 3.2.2017. Mahdolliset pyydetyt muutokset ja päivitetty teksti tulee lähettää teematoimittajalle su 12.2.2017 mennessä. Teemanumero ilmestyy maaliskuussa 2017.

Tervetuloa mukaan pohtimaan digitaalisuuden merkityksiä!

Välitäthän kutsua eteenpäin omassa organisaatiossasi ja omissa verkostoissasi.

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *