Kirjoita lehteen

UAS Journal tarjoaa julkaisukanavan ammattikorkeakoulujen edustajien asiantuntija-artikkeleille sekä puheenvuoroille. Ammattikorkeakoulujen henkilökunnan ohella aineistoja voivat tarjota eri alojen tutkijat sekä asiantuntijat työelämästä. Julkaisuun toivotaan myös ammattikorkeakoulujen alumnien kirjoituksia ajankohtaisista työelämän kehittämiskokemuksista ja -haasteista.

Artikkelin tai idean artikkelin aiheesta voi tarjota suoraan numeron teematoimittajalle tai toimituksen sähköpostiosoitteeseen uasjournal(at)hamk.fi. Katso tulevien numeroiden aikataulut ja teemat.

Kirjoittajat edustavat omia näkemyksiään ja vastaavat itse artikkelien sisällöstä. Toimitus käy läpi kaikki kirjoitukset ja lähettää tarvittaessa kirjoittajille palautetta tekstistä. Päätöksen aineiston julkaisemisesta tekee päätoimittaja ja tekeillä olevan numeron teematoimittaja. Julkaistavasta aineistosta ei makseta julkaisupalkkioita.

Toimitus pidättää oikeuden muokata ja poistaa julkaisuun syötettyjä sisältöjä. Tekstien itsesyöttö tietokantaan ei ole mahdollista. Kirjoittajille ilmoitetaan, kun aineisto on julkaistu sivustolla. Oikeus aineistoihin säilyy tekijöillä.